Az emberr lány ugye sose gondolja, hogy valaha is elválik...én se. Főleg ilyen sebességgel. Szerintem ő se gondolta. Komolyan. De már nem szórakozik velem. Beleuntam. Ki-be ide oda, szeretlek-nemszeretlek. Fárasztó. Idegileg meg főleg.

Olyan szomorúan nézem azokat, akik boldolgan élnek. Nem irigykedem...egyszerűen olyan jó nekik. Nekem meg jutott ez a szar... Elgondolkoztam, mit is szeretnék. Mi az ami nekem kell. Az én személyiségemnek. AKi ennyire kettős. Nehéz....tényleg velem. Vajon a Robi ha aktuális lenne, jó társ lenne számomra? Úgy érzem igen. Mellette le tudok higgadni. Jó vele beszélgetni, jó vele bármi...a lényeg hogy vele lehetek. Nekem tényleg nincs másra szükségem csak RÁ. Ezt mostmár benne is tudatosítanom kell. Azt hiszem a következő találkozáskor a nagy bevallásokra sor kerül.

Minden álmom már három és fél éve az Ő. Olyan sokszor mondtam, és kértem Istent, segítsen egymásra találnunk. Azt hiszem eljött a MI időnk. Szeretném megismerni, a családjába bekerülni, a barátait megismerni, a szokásaikat, mellette kelni és feküdni.  Anyukája is olyan szimpatikus. Olyan tisztelettel beszél mindenkiről. Szorgalmas, ügyes és leleményes. Szeretnék vele kirándulni. Sokat...új dolgokat felfedezni, kipróbálni, új tájakon kalandozni. Szeretném ha a gyerekeim felnézhetnének rá. Mert jó ember. Fantasztikus férfi. És szerintem nagyszerű apa is lenne.

Robiból és Kittiből MI legyen! Ennyi az álmom.

Egy kis kertes házikó, amit közösen megveszünk, kicsinosítunk, megtöltünk élettel és boldogsággal. Ahova büszkén hívunk meg mindenkit, és akik előtt nincs titok csak szerelem és szeretet. Felvállaljuk egymást. Úgy ahogy van. A múltjával és jelenével együtt. Hétvégente sütögetnénk, tennénk-vennénk a ház körül. Jönnének a barátok, néha mi mennénk. A gyerekek nagyokat játszanának körülöttünk. Elmennénk túrázni, vagy épp motorra pattannánk és elvinne messzire...addig a mamák büszkén vigyáznának a gyerekekre.

Együtt lenni, szeretetben, büszkén élni teljességben. Szép csendben. VELE!!!!!! Ámen